Vel overstått og på gjensyn...

29.03.2010
Artikkelbilde
Drav Siss godt understøttet av sin faste makker Svein Ove Wassbert, sørget for årets første "hjemmeseier" innenfor V75-rammen.

Det ble en våt fornøyelse for de som ikke hadde funnet seg til rette innendørs, når Bergen Travpark lørdag inviterte til årets første V75-stevne. Folksomt og mange spennende løp ble det uansett.

Det ble en til tider våt men likevel flott travdag når Bergen Travpark lørdag arrangerte sitt første V75-stevne for året. 10 travløp og et spennende ponniløp stod på programmet. Dagens hovedoppslag var på forhånd, Martin Austevolls Æresløp og løpet til ære om den meritterte travtreneren fikk en verdig vinner i kraft av Mjølner Faks sammen med sin trener og kusk Kjetil Djøseland.

Etter hvert så ble det et godt besøkt stevne og arrangøren melder om mange nye fjes på publikums-siden.V75-stevnene er Travparkens fremste utstillingsvindu og etter arrangementet var det stort sett bare godord å få fra de fremmøtte sier sports–og markedsansvarlig Jan-Inge Ringen på Bergen Travpark. V75-rekken ble lørdag av det forholdsvis lettløste slaget og betalte ut i overkant av kr. 5400 for de som klarte å få med seg alle de 7 vinnerne.

Verdt å nevne fra lørdagens stevne er selvsagt også at det ble en lokal V75-vinner på Travparken. Eventyrhesten Drav Siss har hatt en kometkarriere i regi Merethe Handeland på Hordvik. Hele familien står bak denne hesten som står registrert på Colin Handeland og Helga Totland. Seieren på lørdag var verdt hele 75 000 kroner og kusk Svein Ove Wassberg mener det skal være mer å hente. Samme Wassberg var heller ikke vanskelig å få i tale når han på seremoniplass ble spurt om hvilken jobb oppasser Erlend Rennesvik gjør med denne hesten: Uten den jobben Erlend har gjort med denne hesten så hadde verken jeg eller Drav Siss stått her nå. Med andre ord så står det et helt ”team” bak hesten som nå har tatt 9 seire på sine siste 22 løp.

April blir ellers en begivenhetsrik måned på Bergen Travpark. Allerede skjærtorsdag kl.14.30 er det nye travløp på Travparken. Søndag 18.april er det familiedag på programmet og lørdagen etter vender V75-sirkuset tilbake til Bergen.

Takk for oppmøtet lørdag og velkommen igjen ved en senere anledning.