Fornøyd, men ikke mett..

22.10.2010
Artikkelbilde
Tinita Love måtte levere en avslutning bare hun kan, for å hente igjen hjemmehåpet Digital Charcoal i en spennende utgave av årets Kniksen-løp.

Selv etter at vi har tilbakelagt en svært vellykket storløpshelg med flere tilhørende arrangementer, så er det ingen grunn til å legge ned virksomheten. Søndag er det klart for mer trav.

Listen ble lagt allerede fredagen når 2 av landets fremste trenere, Øystein Tjomsland og Bo Westergaard stilte opp for å fortelle litt om deres treningsprinsipper og drift, i en fullsatt Elliot'n Pub. Lørdag så var det først klart for et høykvalitativt V75-stevne og i det store og det hele så ble det vel en topp dag for alle som var på Bergen Travpark sist lørdag. Med unntak av en unødvendig tidlig nattefrost som medføte at baneunderlaget ble noe kladdete i starten av dagen. så var de ytre rammene bortimot perfekte.

Rekorder ble satt både i løpsbanen og i lukene og senere på kvelden så var over 250 mennesker tilstede når Bergen Travpark inviterte til jubileumsfest. Herrene Terje Aspevik og Ola Slåtsveen ledet festen på beste måte og med unntak av et feststemt travpublikum ikke ser ut til å være de letteste å overdøve, så var lydbildet denne gang vesentlig bedre enn på årets Travgalla. Man kan gjerne ønske at lyden hadde vært enda bedre, akkurat som at man kan ønske seg noe mer respekt fra publikum når det er ting som foregår på scenen.

Alt i alt så er vi arrangører godt fornøyd med helgen, ydmyke nok til å innrømme at det fortsatt ting å rette på og som vi kan bli bedre på, men med begrensede ressurser både menneskelig og økonomisk, føler vi likevel at vi "leverte". Ønsker du å gi oss en tilbakemelding på forhold som du ikke var fornøyd med eller som du synes manglet under helgen, send oss da gjerne en e-post.

Søndag er det nye muligheter, vi holder åpent barnerom og satser på at også denne løpsdagen kan bli en familiedag. Det er ikke så mange søndagene vi har kjøring på gjennom året, slik at vi håper på godt oppmøte når vi først har et slikt stevne. Nordhordland Tråvlag har sin "sponsordag" og vi ønsker velkommen til publikum, representanter fra Nordhordland Tråvlag og deres sponsorer.

Stevnestart kl.17.00, 10 løp på programmet og 2 V5-spill.