Løps-sponsor ?

08.06.2017
Artikkelbilde
Travsport - rå lidenskap, hestekrefter, engasjement og spenning.

Travløp er det perfekte stedet å ta med ansatte, kunder, samarbeidspartnere eller leverandører.

Det å føle spenningen – ikke bare av det fascinerende spillet, men se de flotte mektige dyrene på nært hold, og ikke minst de engasjerte kuskene.

Vi tilbyr å være sponsor for ett løp, flere løp, en hel løpsdag eller flere løpsdager. Som sponsor av løp på Bergen Travpark blir du profilert på flere måter: Du får logo/navn på seiersdekken til vinnerhestene, annonse i løpsprogrammet, firmanavn i headingen i løpet, logo og reklame på infoskjermer i restauranten. Du får overvære dine sponsorløp fra seremoniplass - noe som gir en unik nærhet til hestekreftene. I tillegg får du gi vinneren blomsterbukett. God mat og drikke kan vi også tilby ditt følge.

Ønsker du å kombinere det sosiale med faglig innhold? Begynn dagen med et møte og avslutt kvelden sosialt med sport og spenning. Den uformelle settingen gjør relasjonsbyggingen enklere. Ønsker dere omvisning i stallen? Aktiviteter som ponniløp og kjøre i dobbeltsulky? Har dere behov for mer profilering? Vi skreddersyr ut fra hvilket behov din bedrift har.

For mer informasjon ta kontakt med salgs- og markedsansvarlig Mette Cathrine Nordås på tlf 41 12 68 48 eller e-post mette.nordas@rikstoto.no.