Herrenes Aften på Bergen Travpark

02.03.2017
Artikkelbilde

Torsdag 30.mars blir det HERRENES AFTEN på Bergen Travpark i samarbeid med Porsche Center Bergen AS. Meld deg på innen 26.mars !!

Vi starter kl 17:30 i Elliot'n Pub. Porsche-Center kommer med Porscher, vi har rød løper, en DJ setter stemningen og det blir noe godt i glasset.

Kveldens vert Atle Tellevik loser oss trygt gjennom kvelden. Han får besøk av Norges mest anerkjente travekspert Øivind Grøstad. «Grø» er den eneste som har vunnet V75 potten to ganger alene. Denne kvelden kommer han for å gi gjestene sine travtips for kveldens løp.

Den unge lovende kusken Elisabeth Storetvedt tar turen innom for å snakke litt om kveldens løp. Etterhvert går vi opp i restauranten hvor vi spiser god mat og drikke, ser på sport og spill. Etter løpene spiller DJ'en.

Dette er et perfekt arrangement både for deg som har vært på Travparken og for deg som aldri har vært her. Ta med deg kompisene for en annerledes og spennende helaften på Travparken ;-)

Inkludert i prisen er adgang til mingleområdet, velkomstdrink, middag, dessert og spillebong pålydende 50 kr. Det vil gå gratisbuss fra sentrum og Åsane Terminal til og fra arrangementet.

Billettpris: 390,- pr person

Aldersgrense: 18 år.

PÅMELDINGSFRIST: søndag 26.mars

Bindende PÅMELDING på e-post: mette.nordas@rikstoto.no